MARK - Piling za lice i telo od kafe sa kokosom

Zdravo svima! :)
Pre svega želim da se izvinim što nisam bila toliko aktivna protekle nedelje što se tiče objavljivanja postova. S obzirom na to da se prvo polugodište upravo završava imala sam, a i dalje imam, mnogo da učim tako da zaista nisam stigla da se malo više posvetim blogu ali zato predstojeće nedelje i narednih nekoliko nedelje možete očekivati post svaki drugi pa čak i svaki dan.
- Za danas sam vam pripremila jedan post sa tematikom "beauty & skin care", a predstaviću vam jedan divan piling za lice i telo brenda MARK! U ovom postu ću vam pisati svoje prve utiske što se tiče pomenutog proizvoda, ukratko ću vam napisati kako je ovaj proizvod predstavio proizvođač, nešto malo o samom brendu, kako možete poručiti piling, koliko košta, kakvi su moji utisci što se tiče isporuke itd. Pa hajde da počnemo!


Prvenstveno, moram da pohvalim izgled samog sajta jer zaista izgleda profesionalno. Btw. Njihovom sajtu možete pristupiti ovde. Takođe svaki proizvod sadrži deskripciju koja uzgred sadrži sve što bismo želeli da znamo o njemu, zatim zaista je veoma jednostavno poručiti bilo koji proizvod i za manje od par minuta možete napraviti svoju porudžbinu. Isporuka je izuzetno brza i piling koji sam ja dobila je stigao u rekordnom roku što je zaista za pohvalu. Jedino što vam sada ne mogu reći je da li se piling isplati i kakav je odnos cene i kvaliteta pošto još uvek nisam isprobala ovaj piling, ali čim ga budem isprobala nekoliko puta očekujte i detaljniju recenziju.


Dakle, odmah moram da napomenem da mi se pakovanje izuzetno dopada i da je veoma praktično. Izgleda jednostavno, ali opet savršeno. Ja sam naručila piling od kafe sa kokosom i BOŽANSTVENO miriše, ja sam prosto oduševljena. Naravno primetila sam da je i tekstura veoma zadovoljavajuća i jedva čekam da ga isprobam pa da podelim svoje utiske sa vama o njegovom učinku.


Šta kaže proizvođač: 
Ja sam MARK
- Došao sam da ti dokažem da je moguće spojiti lepo i korisno, sve u cilju tvog zadovoljstva. Nakon dugog i napornog dana, tu sam ja! "Apsolutno tvoj" - MARK! Pobrinuću se za tebe i tvoje telo. Čekam te ispod tuša. Dozvoli mi da te zadovoljim.

Dozvoli mi da te razmazim...
- Tvoja koža u ja imamo isti nivo pH vrednosti. Siguran sam, biće to ljubav na prvi dodir. Ne veruješ mi? Izazivam te! Prihvati moj izazov i odmah me probaj.
Šta možeš očekivati od mene?
- Dok te kafa razbuđuje iznutra, ja ću delovati spolja. Tu sam da raznežim i razmazim tvoju spoljašnost. Glasam za tvoju meku, glatku i nežnu kožu. Boriću se za tebe. Čuvaću te i od celulita, ekcema, psorijaze, strija, akni i svih potencijalnih problema tvoje kože.

Hajde da me probaš!
- Nanesi me (dovoljno je sasvim malo) na svoje vlažne nežne dlanove. Kružnim pokretima i laganom masažom raznesi me po celom telu. Fokusiraj se na svoje problematične delove kože. Možeš me upotrebiri čak i na svom licu. Ostavi me 5 minuta na svojoj koži a onda idemo pod tuš. Pažljivo me isperi. Koristi me 2 do 3 puta nedeljno. Ipak, pošto sam potpuno neškodljiv, to ne mora biti tvoja mera. Ne zaboravi da posle mene tvoja koža ostaje glatka i meka. 
Ako se u našoj igri zaneseš, pa slučajno završim u tvojim očima preporučujem ti da ih odmah ispereš. Kada me ne koristiš, najbolje se osećam na suvom i hladnom mestu.

Zanima te moj sastav?
- Odmah da ti kažem, ponosim se njime. Treba da znaš da sam prirodan. Napravljen sam od najkvalitetnijih zrna kafe robuste, smeđeg šećera, bademovog ulja, organskog kokosovog ulja, morske soli i vitamina E. Iako su moji sastojci prirodni, predlažem ti da me prvo probaš na maloj površini kože. Čisto da budemo sigurni da samo mi smo taj genijalan spoj.


Ja sam oduševljena načinom na koji su predstavili proizvod, način upotrebe i sastav. Veoma originalno i interesantno. Ovaj piling zaista obećava štošta i jedva čekam da ga isprobam. Već večeras ću ga isprobati za negu kože lica, a i unapred se radujem da ga isprobam i na celom telu! :)

Cena: 2250 dinara
Gramaža: 200g

Možete ga poručiti OVDE!

INFO:
Facebook stranica: MARK - face and body scrub
Instagram: @markscrubrs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,


Comments

  1. Odličan post draga! Piling izgleda savršeno ♥

    my-world-hanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Bas zanimljiv opis proizvoda, ovako nesto jos nisam videla. Mmmmmm a sam miris kokosa i kafe obozavam takoda bi mi se vrv i piling svideo. Javi utiske.

    ReplyDelete
  3. Ne volim koristiti maske ili pilinge, jednostavno ne dopada mi se osjećaj na licu koji imam, ali čula sam da je kafa jako dobra za lice i tijelo, pogotovo za osobe koje imaju problema sa strijama i slično, tako da bih ovo itekako probala

    Delilah's Stories

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!